Artbites

 
Bij Artbites willen we onze bezoekers de smaak van lekker eten in verschillende gerechten laten proeven, in combinatie met bijzondere en steeds verschillende kunstuitingen die een avond lang een andere beleving geven aan onze ruimte.
 
Elfde Artbites: op 20 april met 'Des Filles' 

Artbites

 

op 20 april met 'Des Filles' 


Robin Kuiper en Anne Freriks (Performance duo Des Filles) begonnen allebei aan een theateropleiding in Arnhem, waar ze elkaar vonden als performance-duo, maar ook als goede vrienden. Hierna volgden ze allebei de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium ArtEZ, Arnhem.

 

Samen met oud-klasgenoot Mart van Berckel maakten zij de voorstelling PLAY MAIDS, waar ze als collectief de teksten en muziek schreven, en de performance creëerden.                                          

Na het winnen van de publieksprijs op het Körber Studio Junge Regie Festival in Hamburg, en een prachtige 5-sterren recensie in de Theaterkrant, werd PLAY MAIDS een groot succes een belangrijke stap wat betreft de samenwerking tussen Anne, Robin en Mart.

 

Na hun afstuderen, (met PLAY MAIDS) zijn Anne en Robin succesvol toegelaten tot de Master Muziektheater waar zij nu een onderzoek doen naar het ‘componeren’ van een dialoog tussen vooraf opgenomen film en live muziektheaterperformance. ?Anne en Robin werken vanaf 2017 verder onder de naam 'Des Filles'.

?Hun gezamenlijke interesse ligt vooral in de absurditeit van de mens, en de donkere geheimen die de mens bezighoudt.

 

Kosten € 27,50* aanvang 18.00 uur, let op reserveren via info@ontmoetplanb.nl / 024-6635754 

 
*De prijs van € 27,50 is als volgt opgebouwd: U betaalt € 17,50 voor een 3-gangen diner met amuse en € 10,00 voor de performance, ter ondersteuning van nieuw talent.