Biologisch menu offerteformulier

 

Dat smaakt goed! Het biologisch menu van Wereldkoks bestaat uit onderstaande gerechten. U krijgt 7 gerechten voor € 17,50 per persoon. (exclusief 6% BTW). 5 gerechten staan vast, voor 2 gerechten kunt u een keuze maken. De minimale afname is voor 10 personen.

 

Houd voor het invullen van dit offerteformulier de Biologisch menu PDF bij de hand. Hierin staan de gerechten van het menu omschreven.

 

Voor hoeveel personen wilt u uw catering bestellen? U kunt het aantal tot 7 dagen voor de gekozen dag nog aanpassen.

 

Aantal personen:*

 

Het Biologisch menu bestaat uit 7 gerechten. 5 daarvan staan vast, dit zijn de volgende:

 

Briouats met geroosterde paprika en feta

 

Kosheri, populair linzen-rijstgerecht uit Egypte

 

Sami's bloemkoolbeignets met frisse limoen-yoghurtdip

 

Salade van het seizoen

 

Sperziebonen met cranberries, amandelen en bulgur

 

Daarnaast heeft u voor het vleesgerecht keuze uit 2 gerechten. Maak uw keuze door een X in te vullen bij het gewenste gerecht.

Daube Mediterrane:
Kip gemarineerd in harissa:

 

Voor het nagerecht heeft u keuze uit de volgende 3 gerechten. Maak uw keuze door een X in te vullen bij het gewenste gerecht.

Chocoladetaartjes:
Roodfruittaartjes:
Sticky orange-wodka-chilicake:

 

Zijn er bijzonderheden of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Voor zover bekend kunt u deze hier aangeven, we nemen indien nodig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bijzonderheden eten:

 

Op welke datum wilt u de catering ontvangen? Geef hier de datum aan en indien al bekend ook het tijdstip.
Let op: wij komen de catering alleen afleveren, voor het klaarzetten heeft u ongeveer 20 minuten nodig.

Datum (en tijdstip):*

 

Graag ontvangen we uw gegevens voor de catering voor zover deze al bekend zijn. Wijzigingen kunt u tot 7 dagen voor de gekozen dag nog aanpassen.

 

Wie is de contactpersoon op de dag van catering?

Contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:

 

Op welk adres wilt u de catering ontvangen? Graag het volledige adres met postcode invullen.

Bezorgadres:

 

Op welk adres wilt u de factuur ontvangen? Graag het volledige adres met postcode invullen. Laat dit veld leeg als dit gelijk is aan het bezorgadres.

Factuuradres:

Wanneer u wilt dat we een betalingskenmerk, vpl nummer of kostenplaatsnummer op de factuur vermelden, kunt u dat hier aangeven.

Kenmerk factuur:

 

Wilt u de catering bezorgd hebben of komt u deze ophalen?
Catering vanaf € 200,00 binnen Nijmegen wordt gratis bezorgd. Bezorgen van catering onder € 200,00 binnen Nijmegen: € 25,00. Bezorgen van catering buiten Nijmegen: € 25,00 + € 0,30 per kilometer.

Bezorgen / ophalen catering:

 

Het materiaal dient de eerstvolgende werkdag gereinigd aan ons te worden geretourneerd. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om dit zelf te doen, dan kunnen wij de materialen komen ophalen. De kosten worden hiervoor in rekening gebracht. Ophalen van catering binnen Nijmegen: € 25,00, ophalen van catering buiten Nijmegen: € 25,00 + € 0,30 per kilometer. De reinigingskosten zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheid.

Terugbrengen/ophalen schalen:

 

Het is mogelijk om borden en bestek te huren bij uw catering. De kosten hiervan zijn € 0,40 per bord inclusief bestek. Huur per soepkom inclusief lepel bedraagt € 0,20.

 

Bord met bestek, aantal stuks:
Soepkom met lepel, aantal stuks:

 

Het is mogelijk om bediening bij uw buffet te bestellen. Tijdens het buffet is er dan iemand van ons aanwezig. Het benodigde aantal personen in de bediening stemmen wij af op basis van de grootte van de catering. De kosten hiervan bedragen € 12,50 per persoon per uur, de totale kosten worden achteraf berekend.

Bediening bij catering:

 

Voor het beantwoorden van de offerte ontvangen we graag nog uw eigen gegevens.

Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Uw telefoonnummer:

 

Door op de knop hieronder te klikken kunt u de offerte aan ons versturen. U ontvangt hier zelf een kopie van per mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.