Werelddeal offerteformulier

 

Voor het werelddealmenu kunt u kiezen uit een van de soepen, deze worden geserveerd met brood en tzatziki. Daarnaast kunt u twee soorten hapjes kiezen en een van de salades. Dit alles voor maar € 8,50 per persoon! (excl. 6%BTW)

De minimale afname is voor 10 personen. Bestelt u voor meer dan 20 personen, dan kunt u eventueel een tweede keuze voor de soepen en salades doorgeven.

 

Houd voor het invullen van dit offerteformulier de Werelddealmenu PDF bij de hand. Hierin staan de te kiezen gerechten omschreven. De nummers corresponderen met het juiste gerecht. Vul een X in om uw keuze te maken.

 

Voor hoeveel personen wilt u uw catering bestellen? U kunt het aantal tot 7 dagen voor de gekozen dag nog aanpassen.

Aantal personen:*

 

Welke soep wilt u bestellen? Kies één soort soep door een X te zetten bij uw keuze. Vanaf 20 personen, indien wenselijk twee soorten soep.

1. Kruiden-linzensoep (v):
2. Rasam:
3. Indiase wortellaksa (v):
4. Tomatensoep:

 

Welke hapjes wilt u bestellen? Kies 2 soorten hapjes door een X te zetten bij uw keuze.

5. Briouats kaas (v):
6. Pogaça (v):
7. Tunesische brik:
8. Spaanse tortilla (v):
9. Chileense Empenada:
10. Lamspasteitje:

 

Welke salade wilt u bestellen? Kies één soort salade door een X te zetten bij uw keuze. Vanaf 20 personen, indien wenselijk twee soorten salade.

11. Kisir (v):
12. Paarse wereldsalade (v):
13. Tabouleh (v):
14. Iraanse aardappelsalade (v):
15. Komkommerappelsalade (v):

 

Zijn er bijzonderheden of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Voor zover bekend kunt u deze hier aangeven, we nemen indien nodig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bijzonderheden eten:

 

Op welke datum wilt u de catering ontvangen? Geef hier de datum aan en indien al bekend ook het tijdstip.

Let op: wij komen de catering alleen afleveren, voor het klaarzetten heeft u ongeveer 20 minuten nodig.

Datum (en tijdstip):*

 

Graag ontvangen we uw gegevens voor de catering voor zover deze al bekend zijn. Wijzigingen kunt u tot 7 dagen voor de gekozen dag nog aanpassen.

 

Wie is de contactpersoon op de dag van catering?

Contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon:

 

Op welk adres wilt u de catering ontvangen? Graag het volledige adres met postcode invullen.

Bezorgadres:

 

Op welk adres wilt u de factuur ontvangen? Graag het volledige adres met postcode invullen. Laat dit veld leeg als dit gelijk is aan het bezorgadres.

Factuuradres:

Wanneer u wilt dat we een betalingskenmerk, vpl nummer of kostenplaatsnummer op de factuur vermelden, kunt u dat hier aangeven.

Kenmerk factuur:

 

Wilt u de catering bezorgd hebben of komt u deze ophalen?

Catering vanaf € 200,00 binnen Nijmegen wordt gratis bezorgd. Bezorgen van catering onder € 200,00 binnen Nijmegen: € 25,00. Bezorgen van catering buiten Nijmegen: € 25,00 + € 0,30 per kilometer.

Bezorgen / ophalen catering:

 

Het materiaal dient de eerstvolgende werkdag gereinigd aan ons te worden geretourneerd. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om dit zelf te doen, dan kunnen wij de materialen komen ophalen. De kosten worden hiervoor in rekening gebracht. Ophalen van catering binnen Nijmegen: € 25,00, ophalen van catering buiten Nijmegen: € 25,00 + € 0,30 per kilometer. De reinigingskosten zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheid.

Terugbrengen / ophalen schalen:

 

Het is mogelijk om borden en bestek te huren bij uw catering. De kosten hiervan zijn € 0,40 per bord inclusief bestek. Huur per soepkom inclusief lepel bedraagt € 0,20.

Bord met bestek, aantal stuks:
Soepkom met lepel, aantal stuks:

 

Het is mogelijk om bediening bij uw buffet te bestellen. Tijdens het buffet is er dan iemand van ons aanwezig. Het benodigde aantal personen in de bediening stemmen wij af op basis van de grootte van de catering. De kosten hiervan bedragen € 12,50 per persoon per uur, de totale kosten worden achteraf berekend.

Bediening bij catering:

 

Voor het beantwoorden van de offerte ontvangen we graag nog uw eigen gegevens.

Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Uw telefoonnummer:*

 

Door op de knop hieronder te klikken kunt u de offerte aan ons versturen. U ontvangt hier zelf een kopie van per mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.